[tidy error]

Bliv medlem


Du kan blive medlem på to måder: som begynder eller som rutineret roer.

Status 21. september 2020: Kurserne for 2020 er slut. Men du kan allerede nu skrive dig op til 2021 på formularen herunder.

Begyndere ... eller kun lidt rutine

Hvis du er begynder eller kun har lidt rutine som kajakroer, skal du deltage i et introduktionskursus for at blive medlem. Kurset introducerer dig til både tur- og havkajak, og det omfatter frigivelsesprøver i begge bådtyper.

Introkursus i Rungsted

For 2021 er kurserne endnu ikke planlagt, med de holdes typisk dels i maj og juni (forårsholdet), dels i august og september (sensommerholdet).

Kunne du tænke dig at komme med på et hold i 2021, så skriv dig endelig op. Du gør det ved at udfylde formularen herunder. Når du har gjort det, så kontakter vi dig.

Rutinerede roere

Hvis du er kajakroer med god rutine, det vil sige at du i et par år har roet regelmæssigt på IPP 2-niveau eller gerne højere, bliver du medlem gennem et såkaldt klubintroduktionskursus. Disse kurser afholder vi typisk i maj eller juni måned (forårsholdet) og i august måned (sensommerholdet), sådan lidt efter behov. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Unge

Vi optager gerne unge der er fyldt 15 år. Medlemskab for unge under 18 år kræver samtykke fra en af forældrene eller en værge.

Hvad gør jeg for at blive medlem?

Udfyld alle felterne i formularen herunder hvis du vil være medlem af Rungsted Kajakklub. Du vil normalt modtage en bekræftelsesmail automatisk hvorefter vi ringer til dig inden for et par dage.

Sker det ikke, så kontakt vores indslusningskoordinator pr. e-post: janclausen@rungstedkajak.dk.

 

Personlig information
Fornavn Efternavn
Vej Evt. sted
Postnummer By
Privat telefon Mobil telefon
Email
Fødselsdato (Format: dd-mm-yyyy - fx. 24-12-1967)
Bor du i Hørsholm kommune? Køn
Kajak information
Havkajak Turkajak
Dit niveau
Egen kajak
Hvis du har eventuelle kommentarer du gerne vil knytte til ansøgningen, så angiv dem her.
Epp licens nummer
Hvis du er under 18 år
For- og efternavn Telefon, privat Telefon, mobil Email
Mor
Far
Højde Cirkamål - angives i centimeter