Korte kurser og træningsforløb

Ud over de kurser og forløb der fører til frigivelser i kajak i Rungsted Kajakklub, tilbyder klubben (sædvanligvis) årligt en række andre kurser og træningsforløb: 

Kursets navn Hvad går kurset ud på? Hvordan er forløbet?

Frigivelse i SUP-board

Efter kurset er du frigivet til at padle SUP-board.

To dage á tre timer, annonceres løbende

Frigivelse i surfski 

Efter kurset er du frigivet til surfski.

En dag, ca 3 timer, annonceres løbende
IPP 3-træning havkajak Kurset er én aften om ugen med instruktører hvor vi gennemgår og træner pensum til IPP 3-niveauet i havkajak. Det er muligt herefter at træne videre og melde sig til en IPP 3-prøve i havkajak. En aften om ugen fra midt i maj i seks uger, herefter aftaler gruppen (eventuelt) selvtræning.
IPP 3-træning turkajak

Kurset er én aften om ugen med instruktør hvor vi gennemgår og træner pensum til IPP 3-niveauet i turkajak. Det er muligt herefter at træne videre og melde sig til en IPP 3-prøve i turkajak.

En aften om ugen fra midt i maj i seks uger, herefter aftaler gruppen (eventuelt) selvtræning.

Rulletræning Vi øver rul, også hvis du ikke kan i forvejen.  Endnu ikke kalendersat for 2021.
Kursus i langtursroning Kursus i langtursroning under primitive forhold for begyndere og let øvede er for dig der vil kunne planlægge og gennemføre ture i fremmed farvand alene eller sammen med andre.  To teoriaftener og en weekendtur med overnating i telt.
Onsdagsteknik og leg Vi finder sammen ud af hvad vi vil træne, enten sammen eller i mindre grupper. Der vil være instruktør på, og alle kan være med uanset roerfaring.  Hver onsdag aften i sæsonen (så godt som).
Vintersologruppen Forløbet er for solofrigivne medlemmer af klubben som hver vintersæson mødes til teoriaftener, tekniktræning og dagture.  En teoriaften, en tekniktræningsformiddag og en dagtur hver måned i vintersæsonen.
Du kan se mere detaljerede beskrivelser af kurserne i boksen til højre. De aktuelle kursusdage finder enten på kursets sider og/eller i kursuskalenderen.

Links til kurserne mm