Øvrige kurser og træningsforløb

Ud over de kurser og forløb der fører til frigivelser i kajak i Rungsted Kajakklub, tilbyder klubben (sædvanligvis) årligt en række andre kurser og træningsforløb.

Kursets navn Hvad går kurset ud på? Hvordan er forløbet?

Frigivelse i SUP-board

Efter kurset er du frigivet til at padle SUP-board.

To dage á tre timer, annonceres løbende.

Frigivelse i surfski 

Efter kurset er du frigivet til surfski.

En dag, ca tre timer, annonceres løbende. Se i kalenderen
IPP 3-træning havkajak Kurset er én aften om ugen med instruktører hvor vi gennemgår og træner pensum til IPP 3-niveauet i havkajak. Det er muligt herefter at træne videre og melde sig til en IPP 3-prøve i havkajak. Se i kalenderen

IPP 3-træning turkajak

 

Kurset er én aften om ugen med instruktør hvor vi gennemgår og træner pensum til IPP 3-niveauet i turkajak. Det er muligt herefter at træne videre og melde sig til en IPP 3-prøve i turkajak.

Set kursets side.

Ven-træning Træningen for frigivne der ønsker at komme i ro-form og derved i løbet af foråret eller sommeren blive i stand til at ro til Ven og retur ledsaget af erfarne ro-ledere. Der trænes tirsdage og torsdage kl 17.30 og lørdage og søndage kl 9.00. Tilmelding via kalenderen.
Rulletræning Vi øver rul, også hvis du ikke kan i forvejen.  Endnu ikke kalendersat for 2022.
Kursus i langtursroning Kursus i langtursroning under primitive forhold for begyndere og let øvede er for dig der vil kunne planlægge og gennemføre ture i fremmed farvand alene eller sammen med andre. 

To teoriaftener og en weekendtur med overnating i telt.

Endnu ikke kalendersat for 2022.

Onsdagsteknik og leg Vi finder sammen ud af hvad vi vil træne, enten sammen eller i mindre grupper. Der vil være instruktør på, og alle kan være med uanset roerfaring.  Hver onsdag aften i sæsonen (så godt som). Se i kalenderen, hvor du også kan tilmelde dig.
Vintersologruppen Forløbet er for solofrigivne medlemmer af klubben som hver vintersæson mødes til teoriaftener, tekniktræning og dagture.  En teoriaften, en tekniktræningsformiddag og en dagtur hver måned i vintersæsonen. Starter sædvanligvis i oktober.
Du kan se mere detaljerede beskrivelser af kurserne i boksen til højre. De aktuelle kursusdage finder enten på kursets sider og/eller i kursuskalenderen.