Ven-træning

... for roere der ønsker at komme i ro-form

Træningen er for alle frigivne som ønsker at komme i ro-form, og især nyfrigivne er derfor også meget velkomne.

Derved bliver man i løbet af foråret eller sommeren i stand til at deltage i klubbens ture og (hvis man ønsker det) at tage med til Ven og retur ledsaget af erfarne roledere.

Vi træner ugentligt, og vi øger distancen stille og roligt fra gang til gang. Træningen bliver suppleret med hjælp til ro-taget, brug af finnen, landgang på strand, lidt teori om strøm og vindpåvirkning og praktiske øvelser i den forbindelse. Desuden holder vi en lidt længere pause hvor vi spiser vores medbragte madpakke.

Der er ingen mødepligt, men det vil være en god ide minimum at deltage en gang om ugen for at man kan være med til de øgede distancer.

Turene til Ven vil blive arrangeret med kort varsel og de foregår i havkajak. 

Præsentationen fra introduktionsmødet i 2023 i en tilrettet form ligger som et dokument (se boksen til højre). Her finder du blandt andet informationer om hvad der kræves for at kunne ro til Ven.

Ven-træningen i 2024

Træningen er målrettet alle der er blevet frigivet i 2023 eller tidligere. Hvis du gerne vil med på holdet, så tilmeld dig i boksen (kun synlig når du er logget på).

Rotidspunkter for træningen er før sommerferien 2024:

  • tirsdage og torsdage kl 17:30 fra 23. april til 27. juni 2024
  • lørdage og søndage kl 9:00 fra 27. april til 30. juni 2024 

og efter sommerferien 

  • tirsdage kl 17.30 fra 6. august til 10. september 2024
  • lørdage kl 9.00 fra 10. august til 26. oktober 2024.

Tilmeldingen til de enkelte dage sker på normal vis via klubbens aktivitetes-kalender eller det udsnit af den som du ser herunder.

Tilmelding registreret

Vil du melde fra, så kontakt Knud.