Klubbens kajakker mm

Rungsted Kajakklub har en fælles flåde på ca. 60 kajakker i en skønsom blanding af hav- og turkajakker, en børnekajak samt en 2'er turkajak, to surfski og fire SUP-boards. Derudover er der 77 private kajakker.

Er du medlem, kan du se en oversigt over klubbens kajakker i klubbens Rokort-system.

Oversigten over kajakpladser til klubbens kajakker giver dig også et overblik. Kajakkerne er placeret nogenlunde efter størrelse med de største mod venstre. Hvis du har prøvet en kajak, der passede godt til dig, så prøv eventuelt en anden næste gang, der ligger som nabo, over- eller underbo.

Baggrundsfarven fortæller hvilken størrelse skørt, der passer til kajakken. Skørterne har en farvemarkering på stroppen.

For turkajakkerne betyder "large" at kajakken er bred og "small" at den er smal. Med havkajakkerne er det mest et spørgsmål om rummelighed i cockpittet. Du kan sagtens finde en "small" havkajak, der er lige så stabil som en "large".

Hvis du er i tvivl, så spørg. Der er ofte en instruktør eller andre erfarne medlemmer i klubben, som gerne vil hjælpe. Eller send en besked til materieludvalget. Så svarer vi andre efter bedste evne.