Status 5. maj 2024

Lige nu ser det således ud for maj-holdene

  • for begyndere og let øvede: holdet er i gang
  • for rutinerede: der pladser

august-holdene er der flere pladser.

Under alle omstændigheder: Bare skriv dig op nu hvis du kunne tænke dig at blive medlem og lære (eller fortsætte med) at ro kajak næste år. Så bliver du kontaktet!

Bliv medlem

Du kan blive medlem på to måder: som begynder eller som rutineret roer.

Begyndere og andre uden rutine

Hvis du er begynder eller kun har lidt rutine som kajakroer, skal du deltage i et introduktionskursus for at blive medlem. Kurset introducerer dig til både tur- og havkajak, og det fører til frigivelse i begge bådtyper.

Introduktionskurserne holdes typisk dels i maj og juni (forårsholdet), dels i august og september (sensommerholdet) . Du kan altid skrive dig ved at klikke på "Skriv mig op"-knappen i boksen til højre. Når du har gjort det, så kontakter vi dig.

Rutinerede roere

Hvis du er kajakroer med god rutine, det vil sige at du i et par år har roet regelmæssigt på IPP 2-niveau eller gerne højere, bliver du medlem gennem et såkaldt klubintroduktionskursus. Disse kurser afholder vi typisk i maj eller juni måned (forårsholdet) og i august måned (sensommerholdet), sådan lidt efter behov. Skriv dig op og skriv om din roerfaring, så kontakter vi dig.

Unge

Vi optager gerne unge der er fyldt 15 år. Medlemskab for unge under 18 år kræver samtykke fra en af forældrene eller en værge.

Hvad gør jeg for at blive medlem?

Kunne du tænke at ro kajak i Rungsted Kajakklub, så skriv dig op på vores interesseliste, det er uforpligtende. Så ringer vi dig op, sædvanligvis inden for et par dage, for at få en kort snak. Her vil vi blandt andet fortælle dig om hvordan det videre tilmeldingsforløb foregår.

...og du er altid velkommen til at sende spørgsmål om medlemskab til klubbens velkomstkoordinator.

Du kan uforpligtende skrive dig op til at blive medlem. Vi  holder sædvanligvis introduktions-kurser med start i maj og i august.

Skriv mig op!

Du er logget ind ...

Derfor ser du bare denne tekst! Når et ikke-medlem ser siden, er der her en knap til at skrive sig op til medlemskab.