Klubbens rabataftaler

FRILUFTSLAND - Frederiksborggade 52, København; www.friluftsland.dk
Medlemmer af Rungsted Kajakklub får 15 pct. på det meste (dog ikke GPS, Hilleberg Telte, bøger samt kanoer og kajakker). Friluftsland forlanger fremvisning af medlemskort.

KANO & KAJAK BUTIKKEN - Generatorvej 39 i Søborg; www.kajak.dk
Medlemmer af Rungsted Kajakklub får 10 pct. på udstyr og 5 pct. på kajakker. Husk selv at nævne, at I er medlem af Rungsted Kajakklub.

KAJAKHOTELLET - Amager; www.kajakhotellet.dk
Medlemmer af Rungsted Kajakklub får 10 pct. på udstyr og 5 pct. på kajakker. Husk medlemskort.

KANOKAJAKCENTER - Nybrovej 520, DK-2800 Lyngby, 4588 3887; www.kanokajakcenter.dk/
Medlemmer af Rungsted Kajakklub får 10 pct. på udstyr og 5 pct. på kajakker (og kanoer). Husk selv at nævne, at I er medlem af Rungsted Kajakklub. Ved bestilling på hjemmesiden, brug rabatkoden: "rungsted"

Fra 25. april til 25. maj 2024 er satsen dog 20 % på alt udstyr samt kajakker fra Struer Boats, Wig og Boreal Design. Online rabatkode til klubbens medlemmer: "rungsted", ordningen gælder også i butikken.

Medlemsbevis

Du finder dit personlige medlemsbevis ved at åbne medlemsmenuen i øverste højre hjørne af vinduet. Klik på Medlemsbevis.

Rungsted Kajakklub har rabataftaler med nogle kajak- og friluftsbutikker i Hovedstadsområdet. Alle medlemmer kan få rabat på det meste udstyr, typisk 10 - 15 %. Listen er tilgængelig for medlemmer der er logget på.