Kommunikation

Kommunikation i Rungsted Kajakklub er fordelt på flere medier. Den overordnede koordinering ligger hos bestyrelsen.

Webstedet

Disse websider er det centrale sted for kommunikation fra klubben til medlemmerne. Der er her du kan se kalenderen med alle aktiviteterne, melde dig til ture, fx langture og fællesspisning, og i det hele taget finde oplysninger om livet i klubben. Det er også her at du kan rette i medlemsregisterets oplysninger om dig selv.

Mails og Chat

Klubben bruger også email til at kommunikere med medlemmerne, fx generalforsamlingsindkaldelser. Du kan ikke fravælge disse emails.

Medlemmerne kan også sende beskeder til hinanden: Telefonlisten (se op i øverste højre hjørne under Medlemslister) har både en traditionel mailadresse og en beskedfunktion (den grønne kuvert). Beskeder sendt ad denne vej bliver dels sendt som mails til modtagerens maliadresse, dels gemt under punktet Beskeder i den personlige menu (også i øverste højre hjørne).

Facebook

Nogle af klubbens mere faste aktiviteter har deres egen gruppe på Facebook. Desuden har klubben en generel gruppe som bliver brugt til alt muligt, herunder billeder beretninger fra ture. Se listen over alle grupperne på Facebook.

App

Webstedet er en del af klubbens administrative system MemberLink. Du kan hente en App til din mobiltelefon. App'en giver dig adgang til en række af funktioner, blandt andet kalender, beskeder, m.m.

Privatlivspolitik

I klubben har vi en privatlivspolitik. Den beskriver hvilke personoplysninger vi registrerer om medlemmerne, og hvordan vi behandler disse oplysninger.

Denne boks kan kun af Kommunikationsudvalget

Skal denne tekst ind?

Klubben har traditionelt haft fotografer blandt deltagerne på turene. Det medfører rigtig mange gode billeder, som fylder en del.

Vi har derfor tidligere kunnet uploade billeder til klubbens fælles, eksterne Picasa-fotoalbum ved at logge ind med brugernavn og kodeord.

Men nu findes Picasa ikke længere, og vi har i stedet besluttet at placere klubbens fælles, eksterne fotoalbum hos Google Fotos.

Fakta om login/upload til Google Fotos og loginnavn/password til de gamle billeder i Picasa finder du i den venstre menu eller her: Link

Se oversigt over vores gamle fotoalbums i Picasaweb ude i boksen til højre, men:

OBS! MAN KAN IKKE FÅ ADGANG til fotoalbummerne ude til højre, medmindre man logger ind via Google Fotos! Dvs. at linkene ikke virker, men login/passwordene for de enkelte årstal bruges i stedet til login via Google Fotos (i de fleste tilfælde).


Regler når der fotograferes i klubben:

Indmeldelse i klubben indebærer et samtykke til, at klubbens medlemmer i forbindelse med klubaktiviteter kan fotografere i forbindelse med kajakrelaterede aktiviteter bl.a. med henblik på at publicere fotos på klubbens websted, hvortil der kun er adgang for klubbens medlemmer.

Såfremt du i forbindelse med en klubaktivitet ikke ønsker, at du selv eller dit/jeres barn (som ungdomsroer) bliver fotograferet, skal du konkret give den ansvarlige for aktiviteten besked herom.

Der må ikke fotograferes under omstændigheder, hvor fotografering ikke normalt kan påregnes, eller hvor arrangøren har anmodet om, at dette ikke sker.

Evt. anmodning om sletning af fotos skal imødekommes. Henvendelse skal ske til bestyrelsen.