Fællesspisning for alle

Så er der fællesspisning for alle klubbens medlemmer -- kom og vær med første torsdag i hver måned!

Gå ikke glip af disse aftener hvor du møder både nye og gamle rokammerater og hvor snakken går lysteligt på kryds og tværs af bordene. I sommermånederne er det grill-aftener, resten af året er der et hold kokke der laver al maden. Drikkevarer tager du selv med.

Og så kan du, i hvert fald i sommermånederne, endda nå en appetitgivende rotur inden!

Kokke-aftener: oktober til april

Tre-fire af klubbens medlemmer melder sig på skift til at have kokke-tjansen  så maden står klar når alle tilmeldte dukker op kl 19:00. Det er helt almindelig hverdagsmad og en lille dessert eller kage til kaffen eller teen. 

Grill-aftener: maj til september

Grillen er klar kl 19:00 og du skal selv medbringe hvad du vil have på grillen. Et par af klubbens medlemmer står for det grønne tilbehør og en dessert eller kage til kaffen eller teen.

Det praktiske

Betaling

Maden betaler du via MobilePay direkte til kokkeholdet, det er sædvanligvis op til 50 kr. Drikkevarer har du selv med, men der er også vandkander på bordene.

Tilmelding og afbud

Du melder dig til en fællesspisning på den pågældende dag i aktivitetskalenderen. Der er plads til 36 siddende deltagere.

Melder du afbud efter tilmeldingsfristes udløb, må du regne med at skulle betale for middagen hvis din plads ikke bliver besat af en anden.


Bemærk: Aftener med fællesspisning kan det store klublokale ikke bruges til arrangementer mellem 17:00 og 22:00. 

Kokkeliste 2024, første halvår

4. januar: Jan Clausen, Bodil Jerichau, Lone Lassen  og  Lars Dorph-Petersen

1. februar: Erik Hertel, Lise Bovbjerg og Tage Jarlby ... gerne en mere

7. marts: Kirsten Ringgaard, Christian Blomberg og Lone Hougaard ... flere søges

4. april: Charlotte Hvelplund og Birgitte Lyngsøe ... flere søges

2. maj: Lene Thorup, Knud Arnum Hansen, Helle Raffay og Susanne Høgsgaard Hansen

6. juni: Jens Ørkild-Hansen, Hannah Dalsgaard, Birgitte Olesen og Lise Søndergaard

Hvornår vil du være kok?

Deltager du i fællesspisningerne, er det god stil at melde sig som kok til en aften!

Det er almindelig hverdagsmad, og klubben har store gryder og pander i klubhusets køkken. Så det er en overkommelig opgave der mest af alt kræver planlægning.

Når du (fx sammen med andre) har bestemt dig for en aften, så kontakt koordinatoren.

Koordinator

Lone Lassen er koordinator på fællesspisningerne - find hende i telefonlisten.