Personlige menuer og tilpasninger

I øverste højre hjørne af skærmbilledet har du to personlige menuer:

  • Personlige lister: Knappen "Medlemslister" viser de lister som du kan have brug for, den vigtigste er nok telefonlisten
  • Personlig menu: Knappen med dit navn på viser en række muligheder for dels at se og i nogen grad selv ændre dine data i systemet, dels at tilpasse systemet til din egen brug.

Personlig menu

Den personlige menu indeholder de punkter der er gennemgået herunder - punkterne med rødt bør du besøge så snart som muligt!

Bookinger: Her kan du se de aktiviteter du er tilmeldt hvis tilmeldingen er sket på webstedet. 

Regninger: Betalinger foregår ved at kassereren udskriver en regning (fx på kontingentet i januar) som så efter et stykke tid bliver hævet på dit betalingskort. De regninger der er udskrevet, men endnu ikke er betalt, kan du se under dette punkt.

Dit betalingskort: Her kan du registrere dit betalingskort, helst Dankort da det er nemmest og billigst for klubben. Et lille PS: Nogle har oplevet at få en besked om at de er trukket 1 kr for tilmeldingen - se bort fra det, den er ikke trukket :-)

Beskeder: Webstedet har sit eget beskedsystem. Det er koblet til din mailadresse på den måde at alle beskeder til dig også bliver sendt til din mailkonto. Alle beskederne kan du se gennem dette punkt i den personlige menu. Har du MemberlLinks app til din mobiltelefon, kan du også se beskederne der. Bemærk: som afsender kan du se alle svar i tråden, mens du som modtager i nogle tilfælde kun kan se dine egne.

Rediger dine data: Under dette punkt vises de oplysninger som klubben har registreret om dig, de fleste kan du selv rette. Tjek om oplysningerne er korrekte, bemærk især

  • Brugernavn: Her kan du vælge dit eget brugernavn, som udgangspunkt har du fået dit medlemsnummer som brugernavn
  • Fornavn og Efternavn: Tjek at dine navne står rigtigt.
  • Kontakt 1 og Kontakt 2: Telefonnumrene på dine pårørende som skal kontaktes i tilfælde af ulykker etc
  • Billede: Upload gerne et billede af dig selv her. Billederne bruges på webstedet blandt andet hvis du er medlem af et udvalg eller er arrangør af en aktivitet, så alle kan huske hvem du er.
  • Frigivelser og certificeringer: Ikke alle frigivelser var korrekt registreret i det tidligere administrative system, især ikke for medlemmer med høj anciennitet. Du skal derfor lige tjekke om dine frigivelser ser rigtige ud - gør de ikke det, så send en besked til Sikkerhedsudvalget om det.

Ændre kodeord: Hvis du vil skifte kodeord, er det her du gør det.

Indstil notifikationer: Under dette punkt kan du vælge hvad du vil have besked om. "Vægopslag", "Bookinger" og "Nyheder" er ikke noget som vi har taget i brug i klubben. "Events" og "Begivenheder" er det samme og dækker over alle arrangementer.

Privatlivsindstillinger: Her kan du blive bedt om at underskrive aftaler, fx samtykkeerklæringer ... om data :-). Det er ikke noget vi har taget i brug i klubben. Du kan også sætte enkelte begrænsninger på klubbens brug af private oplysninger.

Medlemsbevis: Du kan få udskrevet et medlemsbevis, som blandt andet indeholder et medlemskort i kreditkortstørrelse. Det kan være nyttigt hvis du skal have rabat hos butikker som klubben har en aftale med.

Log af: På din egen PC, tablet eller telefon behøver du ikke at logge af, men på andres enheder bør du gøre det hver gang!

Personlige lister

Du kan under denne menu få vist de lister som du kan have brug for, lidt afhængigt af dine opgaver i klubben. Det er altså ikke alle der får vist det samme, men alle har adgang til disse lister:

Telefonliste: Medlemsliste med mailadresser og telefonnumre

Frigivelser og certificeringer: Liste over hvem der har hvilke frigivelser og hvilke certificeringer, hvor certificeringerne er synkroniseret med DKF's iPaddle.

Venteliste for kajakpladser: Her kan du se hvem der er skrevet op til en privat kajakplads.

Private kajakpladser: Denne liste viser den aktuelle fordeling af private kajakpladser.

De personlige lister og den personlige menu er placeret i øverste højre hjørne.

Den personlige menu rummer muligheder for at rette egne data og for persolige tilpasninger