Tilmelding

Hvis du vil meldes til gruppen af fredagsrullere, så send en besked til Annemarie Bauer Nielsen.

Når Annemarie har registreret dig, kan du se deltagerlisten "Fredagsrullere" under "Medlemslister".

Du er tilmeldt!

Vil du melde fra, så send en besked til Annemarie Bauer Nielsen.

Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig.

Fredagsrul

Som frigivet medlem af Rungsted Kajakklub har du mulighed for at træne med kajakken i Hørsholm Svømmehal mellem standerstrygning og standerhejsning. Du deltager i det omfang du har tid og lyst, blot skal du være tilmeldt gruppen af fredagsrullere - se rammen herover. Har du tilmeldt dig indenfor de seneste to år, er du stadig tilmeldt og behøver ikke at tilmelde dig igen.

Træningen foregår om fredagen fra kl 19:30 - ca 22:00. Der vil dog være enkelte fredage hvor andre bruger hallen. 

Du skal tilmelde dig de enkelte fredage i aktivitetskalenderen. Af pladshensyn i bassinerne er deltagerantallet hver fredag begrænset til 12 deltagere, så tilmelding er obligatorisk. Husk også at melde fra hvis du som tilmeldt bliver forhindret.

Deltagerne mødes ved klubhuset ca 18:45 for at pakke kajakker. Man sørger selv for at arrangere transport af kajak og grej mm. Har man ikke selv den mulighed, er der ofte hjælp at hente hos andre deltagere. 

Det er ikke tanken at aftenen skal bruges til at svømmetræne da det er en risikabel affære med en blanding af folk der tumler rundt med kajakker, og folk der svømmer. Der er som udgangspunkt ikke organiseret nogen undervisning.

Du tilmelde dig gruppen af Fredagsrullere hos Annemarie Bauer Nielsen -- se rammen øverst på siden. Når Annemarie har registreret dig, skal dit navn fremgå af listen "Fredagsrullere" under "Medlemslister" som findes øverst til højre ved siden af dit navn.