2022-23 - Fredagsrul

Tilmelding

Hvis du vil meldes til gruppen af årets fredagsrullere, så send en besked til Annemarie Bauer Nielsen.

Når Annemarie har registreret dig, kan du se deltagerlisten "2022-23 - Fredagsrul" under "Medlemslister".

Som frigivet medlem af Rungsted Kajakklub har du mulighed for at træne med kajakken i Hørsholm Svømmehal mellem standerstrygning og standerhejsning. Man deltager i det omfang man har tid og lyst, blot skal man være tilmeldt gruppen af fredagsrullere.

Træningen foregår om fredagen fra kl 19:30 - ca 22:00. Der vil dog være enkelte fredage hvor andre bruger hallen. Du skal tilmelde dig de enkelte fredage i aktivitetskalenderen, første gang den 4. november 2022. Af pladshensyn i bassinerne er deltagerantallet hver fredag begrænset til 12, så tilmelding er obligatorisk. Husk også at melde fra hvis du som tilmeldt bliver forhindret.

Deltagerne mødes ved klubhuset ca 18:45 for at pakke kajakker. Man sørger selv for at arrangere transport af kajak og grej mm. Har man ikke selv den mulighed, er der ofte hjælp at hente hos andre deltagere. 

Det er ikke tanken at aftenen skal bruges til at svømmetræne da det er en risikabel affære med en blanding af folk der tumler rundt med kajakker og folk der svømmer. Der er som udgangspunkt ikke organiseret undervisning.