Opdaterede retningslinjer i relation til Covid-19 fra den 16. januar 2022

Udsendt pr mail til alle medlemmer den 14. januar 2022

Kære medlemmer

Selv om smittetrykket er højt har Folketinget vedtaget, at der kan åbnes for alle aktiviteter indendørs for foreninger som Rungsted Kajakklubs.

Alle indendørs aktiviteter kan derfor gennemføres.

Der er krav om mundbind/visir for alle på 12 år og derover i alle foreningslokaler, hvor der udøves idræts- og foreningsaktiviteter. Der skal ikke bæres mundbind/visir under selve aktiviteten, i omklædningen eller når man sidder ned.

Det er op til den enkelte om man vil tage den risiko det indebærer at deltage, lige som det er arrangørerne af de enkelte aktiviteter, som bestemmer om der skal gælde yderligere regler for den aktivitet arrangøren har ansvar for.

Med det høje smittetryk opfordres I til fortsat at blive hjemme ved symptomer samt holde afstand og spritte/vaske hænder.

På Bestyrelsens vegne

Knud Arnum Hansen

Særlige forholdsregler ved COVID-19

Opdaterede retningslinjer fra formanden den 19. december 2021

Kære medlemmer

De nye Covid-19 restriktioner medfører ændringer i vores udfoldelsesmuligheder. DKF og DGI har endnu ikke meldt specifikke regler ud, så der kan komme korrektioner siden hen.

De der er vinterfrigivet må gerne ro - så nyd det.

Alle opfordres til ikke at deltage i indendørs foreningsaktiviteter. Derfor aflyses de planlagte indendørs aktiviteter i klubben til og med 16. januar 2022.

Med det høje smittetryk i kommunen opfordres I til at holde afstand og spritte/vaske hænder.

I ønskes alle en glædelig Jul og et godt Nytår med mange gode rooplevelser.

På Bestyrelsens vegne

Knud Arnum Hansen